Jópofa Bolt

Fából készült csokornyakkendő trend

 

A klasszikus fából készült csokornyakkendő a szmokingokkal viselt csokornyakkendő továbbfejlesztett változata a hivatalos rendezvényeken. A pillangó alakú fa csokornyakkendő egy kortárs csokornyakkendő, amely szélesebb, mint a klasszikus csokornyakkendő. Ugyanakkor mind a különböző stílusú, fából készült csokornyakkendő viselhető formális és alkalmi körülmények között.

 

A FÁBÓL KÉSZÜLT CSOKORNYAKKENDŐK KÜLÖNFÉLE SZÍNŰEK

 

A fából készült csokornyakkendők zebrákból, diófából, nyírfából, rózsafából és sötétfestékekből készültek . Ellentétben azzal, amit a legtöbb ember hisz, a fából készült csokornyakkendő több színben kapható, mint a barna! Vannak piros csokornyakkendők, fehér csokornyakkendők, fekete csokornyakkendők és csíkos sötét és világosbarna csokornyakkendők, valamint egy földes barna csokornyakkendő.

A rózsafa természetes vörös árnyalatot kölcsönöz a csokornyakkendőknek, ami Dr. Who bordó csokornyakkendőjére emlékeztet. A diófa fából készült csokornyakkendők a föld szépségének legszebb árnyalataiban vannak, esetenként hullámos faszemcsékkel, így minden fa csokornyakkendő egyedi. A nyírfa halvány krémszínű és természetes fadarabja miatt a csokornyakkendő finom, de mégis merész. Az egzotikus zebrawood csokornyakkendő merész kontrasztos mintája emlékezetre méltó csokornyakkendővé teszi. A fekete fa csokornyakkendőt sötét folttal egészítik ki, hogy sötét színű legyen.

Ami valóban megkülö a fából készült csokornyakkendőinket, az azzal járó szövetválasztás. Nem csak egy, hanem 3 szövetközpontot adunk Önnek, minden csokornyakkendővel. 3 szövet közül választhat a 13 szövetközpont sokféle közül! A fából készült csokornyakkendő szövetei tépőzáras szalaggal rendelkeznek, amely elősegíti a szövetek cseréjét.

 

FÁBÓL KÉSZÜLT CSOKORNYAKKENDŐK GONDTALANOK

 

Elvontuk az önkötéses csokornyakkendő szóváltását, és hűvösebb, könnyen hordható, fából készült csokornyakkendőt adott Önnek. Nem kell többé aggódnia, ha magához köti az íjat! Fa csokornyakkendőink állítható elasztikus szalaggal érkeznek. A fából készült csokornyakkendők szintén kiküszöbölik a lemosódott csokornyakkendő félelmét. A fának köszönhetően a csokornyakkendő egyenesen áll.

 

NINCS SZABÁLY A FÁBÓL KÉSZÜLT CSOKORNYAKKENDŐ VISELÉSÉRE

 

Abban az időben, amikor a nemek közötti vonalak elmosódtak, a fa csokornyakkendőinket újból feltalálták, mint nemek szempontjából semleges kiegészítőket. Változtassa meg elképzelhetetlen formális ruháját fából készült csokornyakkendővel, vagy adjon hozzá egy szórakoztató és mágikus részleteket az alkalmi és a félig formális ruhákhoz. Viseljen oly egyszerű dolgot, mint a farmer és a póló, vagy párosítsa egy mókás mintás inghez vagy kockás inghez. Viseljen fa csokornyakkendőt harisnyatartóval egy régi iskolai hangulat érdekében. Viseljen farmer dzsekivel és összehangolt zseb négyzettel vagy mellényvel. Emlékezzünk arra a hűvös vőlegényre, aki esküvője napján fából készült csokornyakkendőt viselt. Viseljen ingruhával, szoknyával vagy hivatalosabb ruhával, kabáttal. Valójában nincs szabály a fából készült csokornyakkendő viselésére.

Asztali nézet