Jópofa Bolt

Fa Napszemüvegek

 

Amikor új napszemüveget választunk, csábító a legközelebbi bevásárlóközpontba menni és felvenni a legolcsóbb árcédulát. A fa napszemüvegek - nemcsak mindenféle elegáns stílusban és színben kaphatók, hanem az igazi személyiségedet is megvilágítják. A hírességek, mint például a Beyoncé is hordják őket a városban, ez egy olyan trend, amely következetesen felkeltette érdeklődését.

 

Ha aggódsz a környezet szennyezése miatt, nem vagy egyedül - még a divatiparban sem. A tudatosság elterjedt a legfontosabb környezetvédelmi kérdésekről, mint például arról, hogy mennyi műanyagot használunk el naponta. Még óceánjaink is tele vannak műanyaggal, és a mikrotömeg, amit a hal esznek meg, végül az emberek emésztőrendszereibe jut. Ez nem jó - egyáltalán -, és még csak nem is érinti a nem-föld-barát folyamatok gyakran használják műanyag termékeket. És akkor, bár a műanyag látszólag örökké tarthat - nem biológiailag lebontható. Ez azt jelenti, hogy miután eldobta, nem bomlik el.

 

Ezzel szemben a fa nem károsítja a környezetet - a fa biológiailag lebontható, és ez egy természeti erőforrás. A fából készült napszemüveget forgalmazó cégeknek is vannak környezetvédelmi szempontból is érvényes politikáik. Itt van, ahol meg akarod csinálni a kutatásodat - győződj meg róla, hogy a megvásárolt cég nem használ veszélyeztetett, mérgező fát. Mindaddig, amíg a vállalatok követik az etikai gyakorlatokat, jobban érezhetik magukat az árnyalatokban, ami önmagában is segíthet Önnek, hogy egy kicsit jobban érzi magát a természethez - még egy nagy városban, mint New Yorkban vagy Londonban.

 

Ezek a fa napszemüvegek nagyon könnyűek és egész nap viselhetik őket a strandon. Gyakran ezeknek a szemüvegeknek is vannak csuklópántjai, amelyek a helyükre kattannak és a különböző arcméretekhez és alakzatokhoz igazodnak. Ez különösen jó hír azoknak, akik allergiásak lehetnek a szintetikus anyagokra, mivel nem tartalmaznak káros vegyszert. És tudtad, hogy mivel ezek a szemüvegek kézzel készültek, senki másnak nem lesz ugyanolyan szemüvege, mint a tiéd? Beszéljen az izgalmas stílusról, miközben bemutatja személyiségét! Igaz - mivel minden egyes fa darab más, az egyes árnyalatok párja és szerkezete is más lesz. Most már nem csak a sör lehet kézműves - hanem már a napszemüveg is az lehet.

 

A fa egyre növekvő népszerűségével a vállalatok szélesebb körű modelleket és színeket kínálnak. Különböző fák közül választhatnak, köztük dió, tölgy, mahagóni, bükkfa és zebrafa. És ne aggódj az illesztések miatt - minden keretet úgy kezelünk, hogy sima felületet kapjunk.

A fa keretes napszemüvegek polarizál fényszűrős lencsével vannak ellátva.

De milyen előnyei is vannak a polarizált lencséknek?

Bár az összes színezett lencsék csökkentik a fényerőt, a polarizált lencsék különösen hasznosak a vakító fény csökkentésére. A ragyogás akkor történik, amikor a nap sík felületet ér el, és a fény visszatükröződik a szemébe nagyobb mértékben.

A durva vakító fény is káros hatással van az Ön közvetlen látására - a csökkent mélység- és színérzékeléstől egészen az ideiglenes vakságig. Legvalószínűbb, hogy egy fényes napon a sípályákon fénylik, mivel a víz és a hó különösen tükröződik.

A vakító fény csökkentése a tisztább látásért

A szokásos napszemüveg azt jelenti, hogy miközben a szemét árnyékolja a teljes fény, nem védve vannak e közvetlen tükröződés ellen. A polarizált napszemüveg kifejezetten kiszűri ennek a tükröződésnek a részét, tisztább látást biztosítva, kevesebb szemterheléssel.

Hogyan csökkentik a polarizált lencsék a vakító fényt?

A polarizált napszemüveg lencsék tartalmaznak egy kémiai szűrőt, amely elnyeli a vízszintes fényhullámokat (visszaverődés), miközben lehetővé teszi a függőleges hullámok átjutását (közvetlen fény). A vízszintesen visszatükröződő fény eltávolításával a polarizált kémiai szűrő kiküszöböli a vakító fényt, de megőrzi a színt, a mélységet és a tisztaságot. A polarizált lencsék vásárlása garantálja a legmagasabb szintű védelmet a szeméhez, és több szempontot is figyelembe kell vennie az okos választás érdekében.

Stílusos, kézzel készített egyedi Fa Napszemüveg kollekció. Napszemüvegeink polarizált lencsékkel készültek.

 

Asztali nézet