Jópofa Bolt

Aroma Diffúzorok

 

Az illóolaj-diffúzorokat tekintik a szépség és az egészség lényegének hordozóinak. Az illóolaj-diffúzorok története az aromaterápia történetével vezethető vissza. Ez egy alternatív kezelés, amely a betegségek gyógyításának tradicionális módszereit használja gyógynövények alkalmazásával, belélegezve vagy füstölve.

Az illóolajok használata maguk a Kína, Egyiptom és Róma ősi civilizációinak idejére nyúlik vissza. Különféle illóolajokat használtak gyógyszeresen a történelem különböző időszakaiban.

 

Az ultrahangos technológiával készült aroma diffúzorok víz és illatolaj hozzáadásával lépnek működésbe. A készülék működés közben megtöri a vizet és az olajat melyek a tüdőnkben könnyebben felszívódnak és ezáltal nagyobb terápiás jótékony hatást gyakorolnak szervezetünkre.

 

A ultrahangos párásítók használata biztonságosabb párologtatást tesz lehetővé, mivel nem keletkeziknyílt láng a készülék használatánál, elektromos hálózati adapterrel üzemeltethetjük, nem igényel felügyeletet, gyerekszobában is alkalmazható.

 

Az illatolajok vírusölő és fertőtlenítő tulajdonságai miatt elpusztítják a baktériumokat, és segítenek a penészgombák semlegesítésében is, az erre alkalmas terápiás tulajdonságú illóolajok felhasználási alkalmazásával.

 

Hozd be a természetet a lakásodba!

 

Használhatjuk meghűlés esetén inhalálásra, illetve a tüdő kapacitás növelésére, a lassú ki és belélegzésekkel. Enyhítsd velük a stressz okozta fejfájást, párologtatss kedvenc illataiddal és frissítsd fel otthonod légkörét. A készülékek nyomógombjainak segítségével választhatsz 7 fix színt, vagy váltakozó üzzemódba is kapcsolhatod diffúzorod fényjátékát. Minden szín esetében két féle árnyalat választható. A halvány fény varázslatos légkört teremt, nyugtat, ellazít, kikapcsol.

 

Nárcisz Aroma Diffúzor

 

Ezzel szemben egy ultrahangos illóolaj diffúzor nem bocsájt ki hőt, így nem károsítja az olaj szerkezetét és élvezhetjük annak jótékony hatásait. A hagyományos teamécseses párologtatásnál használt láng melege miatt az illóolajok károsodhatnak, így az illóolaj aromaterápiás és fertőtlenítő hatása csökkenhet.

 

A világítást a párásító funkcióval együtt, vagy akár anélkül is lehet használni. A termék zaj nélkül képes akár 16 orán keresztüli folyamatos működésre. Minden Aroma diffúzor készülék automata áramellátási védelemmel vannak ellátva, mely érzékeli, ha alacsony a vízszint és kikapcsolják a készüléket a nyugodt alvás elősegítéséhez. Fantasztikus teljesítményük és dizájnos kialakításuknak köszönhetően lakásodat is díszítheted vele.

 

A párásító fenntartja a szoba ideális páratartalmát. A nedvességnek száraz éghajlati viszonyokhoz, valamint ősszel és télen a hő bekapcsolásához nagyobb szükség van. Az embereknek általában több kérdésük van, amikor száraz, és amelyek aggodalmakat okozhatnak a bőr szárazságával, valamint a környezeti levegő szárazsága miatt kiváltott bakteriális és vírusos problémákkal kapcsolatban. Sok ember párásítót használ a megfázás, az influenza és a sinus torlódásainak kezelésére. A mai piacon sok párásító nem támogatja az illóolajokat. Ezeknek az egységeknek károsíthatják az eszköz műanyag alkatrészeit. Az illóolajok párásítójának keresésekor a legjobb megoldás az, ha kiválaszt egy kicsi személyes diffúort, amely illóolajokkal való használatra alkalmas, vagyis illóolaj diffúzort.

 

A párologtatókba és diffúzorokba természetes, oldószermentes, bevizsgált illóolajat használjon! Az oldószeres aroma a készüléket károsíthatja, felületét megtámadja, valamint hatása nem egyezik a 100% természetes, tiszta illóolajéval! A vízkő ellen a rendszeres használat mellett is védekezni kell. A vízkőtelenítést kifejezetten háztartási gépek vízkőmentesítésére készített folyadékkal, vagy ecetes vízzel lehet elvégezni. Ügyelni kell az álló víz miatti vízkőképződésre is és a mikorganizmusok eltüntetésére is. Ha nem hagysz vízet a készülék víztartályába, hanem minden használat után kiöntöd és szárazra törlöd akkor is már sokat teszel az egészségedért.

 

Asztali nézet